MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2019-2020 moklo metų foto galerija / KOVO 11-OSIOS BĖGIMAS

Ruklos Jono Stanislausko mokyklos – daugiafunkcio centro 5-10 klasių mokiniai, kartu su kariškiais, tradiciniu bėgimu aplink Ruklos miestelį paminėjo Lietuvos Nepriklausomybės 30-metį. 
Šis kasmetinis bėgimas mokinių tarpe sulaukia didelio susidomėjimo ir aktyvumo, net tie, kurie „susipykę“ su kūno kultūra, veržiasi bėgti 4 km. trasą. Išlydėdamas mokinius, mokyklos direktorius vaikams sakė, kad bėgimas vienija, o būdami vieningi, mes galime įveikti visas iškilusias bėdas, nuo mūsų pačių priklauso, kaip gyvensime ateityje bei palinkėjo stiprybės ir ištvermės.
Ruklos Jono Stanislausko mokyklos – daugiafunkcio centro 5-10 klasių mokiniai, kartu su kariškiais, tradiciniu bėgimu aplink Ruklos miestelį paminėjo Lietuvos Nepriklausomybės 30-metį. Šis kasmetinis bėgimas mokinių tarpe sulaukia didelio susidomėjimo ir aktyvumo, net tie, kurie „susipykę“ su kūno kultūra, veržiasi bėgti 4 km. trasą. Išlydėdamas mokinius, mokyklos direktorius vaikams sakė, kad bėgimas vienija, o būdami vieningi, mes galime įveikti visas iškilusias bėdas, nuo mūsų pačių priklauso, kaip gyvensime ateityje bei palinkėjo stiprybės ir ištvermės.